Поздравителен адрес на Ректора по случай 9 февруари – Международен ден на лекаря по дентална медицина

Поздравителен адрес на Ректора по случай 9 февруари – Международен ден на лекаря по дентална медицина

Уважаеми лекари, преподаватели и студенти по дентална медицина,

Приемете моите най-сърдечни поздрави по случай 9 февруари – Международният ден на лекаря по дентална медицина. От името на академичното ръководство на Медицински университет - Варна и лично от мое име Ви приветствам с приноса и постиженията Ви в образователната, научната и лечебно-диагностичната дейност в областта на денталната медицина.

Убеден съм, че като отлични специалисти Вие предлагате най-доброто лечение на Вашите пациенти. С професионализъм и всеотдайност се грижите за денталното здраве на хората, прилагайки съвременни методи и  иновативни подходи в своята практика. Вярвам, че вниманието, личното отношение и упоритата работа ще бъдат високо оценени от пациентите.

Пожелавам на студентите и специализантите по дентална медицина в МУ-Варна да постигнат високи професионални резултати в избраната от тях  област. Постоянно надграждайте знанията и усъвършенствайте уменията си. Бъдете отдадени на работата си специалисти, които предлагат на пациентите качествено лечение на най-високо ниво.

На всички лекари, преподаватели и студенти по дентална медицина желая здраве, щастие и професионални успехи. Бъдете удовлетворени от делата си и се гордейте с  постиженията си.

Честит празник!

 

                                                                                                 Проф. д-р Светослав Георгиев, д.м.

                                                                                                       Ректор на Медицински университет                      

                                                                                                     „Проф. д-р Параскев Стоянов“ – Варна